Zlippo: slippers op maat voor u gemaakt

Frans maakt voor u slippers, sandalen, pantoffels, huisschoenen met uw inlegzolen die voor veel steun en comfort zorgen. Er zijn diverse merken op de markt die bekend staan om het uitstekende voetbed in hun aanbod in slippers en sandalen. Maar dat is lang niet altijd voldoende om klachtenvrij te kunnen lopen. Zlippo is ermee gekomen om een verantwoorde en tegelijkertijd mooie slipper/sandaal te maken tegen voetklachten. En het resultaat mag er zijn: Zlippo is een slipper die door ons voor u op maat gemakt wordt en net zoveel comfort biedt als de inlegzolen in uw schoenen. Een uitkomst als u uw zolen mist!

Wat is Zlippo?

Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof, of pantoffel die door ons helemaal op maat voor u gemaakt wordt. Het bestaat uit een apart voetbed en een leren bovendeel, dat heet de schacht. In het voetbed passen we correctie en drukverdeling toe, net zoals we dat bij uw podotherapeutische inlegzolen doen. Het voetbed is gemaakt van een dempend materiaal zodat het heel veel comfort biedt. Eigenlijk niet anders dan de inlegzolen in uw schoenen.

De schacht, het leren bovendeel, wordt op maat afgepast. Op deze manier worden gevoelige plekjes, drukplekken, knokkels en knobbeltjes vrij gelegd. Het is zelfs mogelijk om een maatwerkschacht te maken bij afwijkende voetvormen. Laat u door ons informeren over de verschillende mogelijkheden.

op maat gemaakte slippers van sengers podotherapie wijchen

Hoe ziet Zlippo er uit?

Uw Zlippo’s kunt u zelf samenstellen. Er is keuze uit talloze leersoorten, prints en designs voor de schacht. en diverse kleuren mogelijk voor het voetbed. Teenslipper, open sandaal, met of zonder klittenband of gesp, banden, een muil, de keuze is zeer ruim. Frans adviseert u graag om te kijken welke snit bij u past en uw klachten. Sengers Podotherapie staat bekend om de uitgebreide kennis van schoenen en slippers en staat zeker achter dit concept om u verantwoord en comfortabel vooruit te helpen, afgestemd op uw voetproblemen.

Kijk op Zlippo voor een overzicht van de verschillende modellen. In onze praktijk liggen verschillende voorbeelden die we u graag laten zien.

Voor wie is Zlippo?

Zlippo is natuurlijk voor iedereen en kan bijdrage aan klachten als:

Maar ook als het gewoon moeite kost om slippers te vinden die het juiste comfort en ondersteuning bieden vind u bij ons in combinatie met Zlippo uw oplossing.

Wat kost Zlippo?

Dit zijn steunzolen in de vorm van teenslippers, sandalen of pantoffels (huisschoenen). De vergoeding komt dus uit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar.

-Eerste onderzoek, slippers/ sandalen of pantoffels met steunzolen en nacontrole :
€ 274,75
-Onderzoek en slippers/sandalen of pantoffels met steunzolen, dus wanneer u al podotherapeutische zolen van ons draagt :
€ 239,00

Een afspraak voor het aanmeten van Zlippo’s kan bestaan uit advies, uw keuze uit verschillende materialen, het zien van voorbeelden en als u nog geen steunzolen draagt van Sengers Podotherapie Wijchen, is ook een onderzoek nodig om aan de benodigde informatie, voor het maken van uw eigen steunzolen in de vorm van slippers/sandalen of huisschoenen, te komen.

sengers podotherapie wijchen
sengers podotherapie wijchen
Harmen Schipper
Harmen Schipper

Just left us a 5 star review

Super goed advies. Eerlijk, duidelijk en met de juiste begrijpelijke uitleg. Direct geholpen. Ik had al 5 weken last aan de binnenkant van mijn hiel. Begonnen 5 weken geleden na een hockeywedstrijd. Na de afgelopen twee weken rust gehad te hebben toch geen echt vermindert resultaat. Dus podotherapeut Frans Sengers gebeld. Vandaag direct geholpen. Uitleg over waar de pijn vandaan komt gekregen. Mijn hockeyschoenen beoordeeld. En uiteraard behandeld en uitleg gekregen hoe ik dit de komende weken zelf kan behandelen. Daarnaast, niet onbelangrijk, gerustgesteld dat ik gewoon kan blijven hockeyen. Frans Top! Bedankt. Grt Harmen Schipper

google
Yvonne Grundmeijer
20 april 2023

Ik ben super blij met m’n nieuwe zooltjes, heb veel minder last met lopen van m’n knieën.

Vakkundige behandeling, snelle, vriendelijke service en het resultaat: geen last meer van pijnlijke voeten!

google
Floor
20 februari 2023

Fijn dat ik dezelfde week nog terecht kon! Heel fijn geholpen! Mijn knieklachten kwamen door mijn voeten. Ik draag de steunzolen nu een maand en ik wil niet meer zonder.

google
Nino Andreas
10 februari 2023

Prachtig afgemeten zolen! Aanrader.

google
Isabelle A
4 februari 2023

Goed advies, bij een afspraak kijkt Frans zorgvuldig, ook naar klachten en hij probeert mee te denken en te zoeken naar een oplossing. Mijn sandalen van vorig jaar aangepast naar klachten van nu. Super!

google
Roos Halma
3 februari 2023

Erg fijn en vriendelijk personeel. Toen ik contact opnam, kon ik heel snel al terecht. Na een paar testen kreeg ik gelijk verwijzing naar steunzolen en na een week ze te dragen, voelde ik meteen al verschil. Ze zetten zich echt volledig in op het probleem en zoeken gelijk een oplossing. Zeer fijne ervaring.

google
Gaby Gerritsen
3 februari 2023

Heel fijn en kundig geholpen. Erg blij met mijn zooltjes

google
Hanneke van Gemert
2 februari 2023

Altijd zeer tevreden over zolen en aangepaste zomerslippers met steunzool. Er wordt met je meegedacht en je krijgt goed advies.

Veel vakkennis en goed geholpen. Heel veel plezier van mijn steunzolen in mijn wandelschoenen én skischoenen!

google
R. Schaminée
5 februari 2022

Een erg fijne sfeer en klantvriendelijke service waar de patient voorop staat. Deskundig personeel wat de tijd neemt voor je en de ernst van de zaak goed inziet. Ik ga al tijden naar Frans en voel me altijd erg welkom. Hier word je echt serieus genomen. Een aanrader dus!

google
Bram Dewaal
28 september 2020

Ik heb van Meneer sengers nieuwe zooltjes gekregen want ik kan eigenlijk niet meer hockeyen zoveel pijn deed het. En hockey is mijn lievelings sport. Maar nu ik nieuwe zooltjes in mijn schoenen heb kan ik weer 3 x in de week hockeyen zonder pijn. Nogmasls bedankt. Bram

google
Vincent van Gemen
9 december 2019

Goede zool aangemeten gekregen en een jaar later nog steeds klachtenvrij

google
Wijnand Niessing
25 november 2019

Therapeut Sengers denkt met je mee, en probeert bij jouw persoonlijke omstandigheden passende oplossingen te vinden en deze volgens afspraak uit te voeren.

google
Dianne Van Hoof
1 juli 2019

Hele uitgebreide en zorgvuldige beoordeling voor de Simms classificatie. Frans heeft hele mooie en fantastisch dragende slippers met een voor mijn voet aangepast voetbed gemaakt. Ik ben er heel blij mee!!!

google
Bridget Sommerdijk
12 maart 2019

Zeer goed geholpen en nu klachtenvrij!

Heel erg vakkundig.

google
kitty van woezik
15 februari 2019

Zeer deskundig en plezierig advies

google
Joep Peters Sengers
11 september 2018