Zlippo: slippers op maat voor u gemaakt

Frans maakt voor u slippers, sandalen, pantoffels, huisschoenen met uw inlegzolen die voor veel steun en comfort zorgen. Er zijn diverse merken op de markt die bekend staan om het uitstekende voetbed in hun aanbod in slippers en sandalen. Maar dat is lang niet altijd voldoende om klachtenvrij te kunnen lopen. Zlippo is ermee gekomen om een verantwoorde en tegelijkertijd mooie slipper/sandaal te maken tegen voetklachten. En het resultaat mag er zijn: Zlippo is een slipper die door ons voor u op maat gemakt wordt en net zoveel comfort biedt als de inlegzolen in uw schoenen. Een uitkomst als u uw zolen mist!

Wat is Zlippo?

Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof, of pantoffel die door ons helemaal op maat voor u gemaakt wordt. Het bestaat uit een apart voetbed en een leren bovendeel, dat heet de schacht. In het voetbed passen we correctie en drukverdeling toe, net zoals we dat bij uw podotherapeutische inlegzolen doen. Het voetbed is gemaakt van een dempend materiaal zodat het heel veel comfort biedt. Eigenlijk niet anders dan de inlegzolen in uw schoenen.

De schacht, het leren bovendeel, wordt op maat afgepast. Op deze manier worden gevoelige plekjes, drukplekken, knokkels en knobbeltjes vrij gelegd. Het is zelfs mogelijk om een maatwerkschacht te maken bij afwijkende voetvormen. Laat u door ons informeren over de verschillende mogelijkheden.

op maat gemaakte slippers van sengers podotherapie wijchen

Hoe ziet Zlippo er uit?

Uw Zlippo’s kunt u zelf samenstellen. Er is keuze uit talloze leersoorten, prints en designs voor de schacht. en diverse kleuren mogelijk voor het voetbed. Teenslipper, open sandaal, met of zonder klittenband of gesp, banden, een muil, de keuze is zeer ruim. Frans adviseert u graag om te kijken welke snit bij u past en uw klachten. Sengers Podotherapie staat bekend om de uitgebreide kennis van schoenen en slippers en staat zeker achter dit concept om u verantwoord en comfortabel vooruit te helpen, afgestemd op uw voetproblemen.

Kijk op Zlippo voor een overzicht van de verschillende modellen. In onze praktijk liggen verschillende voorbeelden die we u graag laten zien.

Voor wie is Zlippo?

Zlippo is natuurlijk voor iedereen en kan bijdrage aan klachten als:

Maar ook als het gewoon moeite kost om slippers te vinden die het juiste comfort en ondersteuning bieden vind u bij ons in combinatie met Zlippo uw oplossing.

Wat kost Zlippo?

Dit zijn steunzolen in de vorm van teenslippers, sandalen of pantoffels (huisschoenen). De vergoeding komt dus uit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar.

-Eerste onderzoek, slippers/ sandalen of pantoffels met steunzolen en nacontrole :
€ 274,75
-Onderzoek en slippers/sandalen of pantoffels met steunzolen, dus wanneer u al podotherapeutische zolen van ons draagt :
€ 239,00

Een afspraak voor het aanmeten van Zlippo’s kan bestaan uit advies, uw keuze uit verschillende materialen, het zien van voorbeelden en als u nog geen steunzolen draagt van Sengers Podotherapie Wijchen, is ook een onderzoek nodig om aan de benodigde informatie, voor het maken van uw eigen steunzolen in de vorm van slippers/sandalen of huisschoenen, te komen.

sengers podotherapie wijchen
sengers podotherapie wijchen