Waar heeft u pijn?

Maak een afspraak

 

Waar kunt u bij de podotherapeut mee terecht?

Klik hieronder uw klacht aan en wij vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.
U heeft geen verwijzing van uw (huis)arts nodig om ons te kunnen bezoeken.

  • Teenklachten

  • Voetklachten

  • Hielklachten

  • Enkelklachten

  • Beenklachten

  • Knieklachten

  • Heup- en rugklachten

  • Nagel- en huidklachten voet

Wilt u snel gezien en geholpen worden?

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Ik heb antibiotica voor jicht gekregen. Wat kan de podotherapeut voor mij doen?

Door jicht kan er gewrichtsschade optreden. Bij chronische (langdurige) jicht kunnen podotherapeutische zolen voor het grote teengewricht een groter draagvlak creēren en de gehele voet en enkel en knie beter ondersteunen.

Ik heb een likdoorn tussen 2 tenen! Moet ik dan naar de pedicure of naar de podotherapeut?

Een (medisch) pedicure weten alles van voetverzorging en halen de pijnlijke likdoorn graag voor u weg. Een podotherapeut kan een drukplek constateren waar een hulpstukje tussen de tenen nodig is, een orthese genaamd. Deze kunt u gewoon in de schoen dragen, beschermd met een sok. U tenen zijn dan drukplekvrij! Verder gaat de podotherapeut naar de oorzaak van de klacht kijken en deze verder oplossen.

De hoekjes van mijn grote teennagel zien er rood en gezwollen uit, en doen ook pijn.

Ingegroeide teennagels komen het meest voor bij jongeren tussen de 15 en 24 jaar.

Bij een dreigende of net beginnende ingegroeide teennagel kan de podotherapeut een beugeltje onder de nagel aanbrengen, zodat de nagelpunt over het nagelbed heen groeit. Houdt u klachten en wordt de ontsteking erger, dan volgt er samenwerking met de huisarts en podotherapeut om een wigexcisie ( wegsnijden van een driehoekje van nagel en nagelbed) uit te voeren. 

Mijn voetzolen branden! Wat kunt u hieraan doen?

 Het dragen van de verkeerde schoenen is een veel voorkomende oorzaak. Bent u benieuwd welke schoenen voor u het meest geschikt zijn of wil u goed advies? Maak een afspraak bij mij , ik geef u graag persoonlijk schoenadvies. Ik ga ook onderzoeken of er sprake is van een standsafwijking van bijvoorbeeld uw voeten of benen. De stand kan worden geholpen met podotherapeutische zolen, voor een betere drukverdeling onder de voet. Uw voorvoet  wordt dan minder belast., de belangrijkste oorzaak van uw klacht. Samen spreken we uw behandelplan door.

Harmen Schipper
Harmen Schipper

Just left us a 5 star review

Super goed advies. Eerlijk, duidelijk en met de juiste begrijpelijke uitleg. Direct geholpen. Ik had al 5 weken last aan de binnenkant van mijn hiel. Begonnen 5 weken geleden na een hockeywedstrijd. Na de afgelopen twee weken rust gehad te hebben toch geen echt vermindert resultaat. Dus podotherapeut Frans Sengers gebeld. Vandaag direct geholpen. Uitleg over waar de pijn vandaan komt gekregen. Mijn hockeyschoenen beoordeeld. En uiteraard behandeld en uitleg gekregen hoe ik dit de komende weken zelf kan behandelen. Daarnaast, niet onbelangrijk, gerustgesteld dat ik gewoon kan blijven hockeyen. Frans Top! Bedankt. Grt Harmen Schipper

google
Yvonne Grundmeijer
20 april 2023

Ik ben super blij met m’n nieuwe zooltjes, heb veel minder last met lopen van m’n knieën.

Vakkundige behandeling, snelle, vriendelijke service en het resultaat: geen last meer van pijnlijke voeten!

google
Floor
20 februari 2023

Fijn dat ik dezelfde week nog terecht kon! Heel fijn geholpen! Mijn knieklachten kwamen door mijn voeten. Ik draag de steunzolen nu een maand en ik wil niet meer zonder.

google
Nino Andreas
10 februari 2023

Prachtig afgemeten zolen! Aanrader.

google
Isabelle A
4 februari 2023

Goed advies, bij een afspraak kijkt Frans zorgvuldig, ook naar klachten en hij probeert mee te denken en te zoeken naar een oplossing. Mijn sandalen van vorig jaar aangepast naar klachten van nu. Super!

google
Roos Halma
3 februari 2023

Erg fijn en vriendelijk personeel. Toen ik contact opnam, kon ik heel snel al terecht. Na een paar testen kreeg ik gelijk verwijzing naar steunzolen en na een week ze te dragen, voelde ik meteen al verschil. Ze zetten zich echt volledig in op het probleem en zoeken gelijk een oplossing. Zeer fijne ervaring.

google
Gaby Gerritsen
3 februari 2023

Heel fijn en kundig geholpen. Erg blij met mijn zooltjes

google
Hanneke van Gemert
2 februari 2023

Altijd zeer tevreden over zolen en aangepaste zomerslippers met steunzool. Er wordt met je meegedacht en je krijgt goed advies.

Veel vakkennis en goed geholpen. Heel veel plezier van mijn steunzolen in mijn wandelschoenen én skischoenen!

google
R. Schaminée
5 februari 2022

Een erg fijne sfeer en klantvriendelijke service waar de patient voorop staat. Deskundig personeel wat de tijd neemt voor je en de ernst van de zaak goed inziet. Ik ga al tijden naar Frans en voel me altijd erg welkom. Hier word je echt serieus genomen. Een aanrader dus!

google
Bram Dewaal
28 september 2020

Ik heb van Meneer sengers nieuwe zooltjes gekregen want ik kan eigenlijk niet meer hockeyen zoveel pijn deed het. En hockey is mijn lievelings sport. Maar nu ik nieuwe zooltjes in mijn schoenen heb kan ik weer 3 x in de week hockeyen zonder pijn. Nogmasls bedankt. Bram

google
Vincent van Gemen
9 december 2019

Goede zool aangemeten gekregen en een jaar later nog steeds klachtenvrij

google
Wijnand Niessing
25 november 2019

Therapeut Sengers denkt met je mee, en probeert bij jouw persoonlijke omstandigheden passende oplossingen te vinden en deze volgens afspraak uit te voeren.

google
Dianne Van Hoof
1 juli 2019

Hele uitgebreide en zorgvuldige beoordeling voor de Simms classificatie. Frans heeft hele mooie en fantastisch dragende slippers met een voor mijn voet aangepast voetbed gemaakt. Ik ben er heel blij mee!!!

google
Bridget Sommerdijk
12 maart 2019

Zeer goed geholpen en nu klachtenvrij!

Heel erg vakkundig.

google
kitty van woezik
15 februari 2019

Zeer deskundig en plezierig advies

google
Joep Peters Sengers
11 september 2018