Bel mij vandaag nog of vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Wijchen Centrum

Sengers Podotherapie

Onze praktijk ligt aan parkeerplaats De Vlaskam (tussen de Burchtstraat en de Touwslagersbaan).

Burchtstraat 13a 
6602 AP  Wijchen
024-6418000 / mobiel 06-51235495
 info@sengerspodotherapie.nl
 www.sengerspodotherapie.nl

 

Openingstijden:

Alleen op afspraak

Maandag: 08:30- 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 14:00
Zondag: gesloten

U krijgt uw rekening van Infomedics.

Uw nota (of beter gezegd; betaalnotificaties met een betaallink) ontvangt u via e-mail van Infomedics. Als u binnen zeven dagen na ontvangst van de e-mail van Infomedics niet inlogt, ontvangt u alsnog automatisch een papieren factuur. Wij verzoeken u nadrukkelijk om adreswijzigingen tijdig door te geven aan ons en aan Infomedics. U voorkomt hiermee onnodige rende- en incassokosten. Verderop leest u welke handelswijze Infomedics hanteert bij het innen van nota’s.

Privacy

Wij moeten Infomedics gegevens verstrekken voor deugdelijke specificatie van de nota’s. Heeft u hiertegen bezwaar, neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag uit dat deze werkwijze geen enkele inbreuk maakt op uw privacy.

Voorkom onnodige rente- en incassokosten

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen en deze termijn is bindend. Het is belangrijk dat u zich houdt aan deze betalingstermijn, u voorkomt hiermee onnodige rente- en incassokosten. Indien u niet in staat bent om uw nota op tijd te betalen, neemt u dan contact op met Infomedics.

Vragen over uw nota

Wilt u een adreswijziging doorgeven of heeft u vragen over uw nota, neemt u dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). U kunt ook terecht op de website www.infomedics.nl.
Het Contact Center van Infomedics is op bovenstaand telefoonnummer iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Sengers Podotherapie Wijchen is ook te vinden op www.podotherapeut-info.nl

Zorgdomein

Sinds 2018 hebben huisartsen de mogelijkheid om patiënten elektronisch te verwijzen naar Sengers Podotherapie Wijchen, via de verwijsapplicatie ZorgDomein.

Wat is ZorgDomein?

ZorgDomein is een digitale verwijsapplicatie die gebruik maakt van internettechnologie. Door ZorgDomein platform is de huisarts goed op de hoogte van het zorgaanbod van de podotherapeuten, weet de podotherapeut precies waarvoor de patiënt komt en is de patiënt goed geïnformeerd op zijn eerste afspraak. Lees er meer over op Zorgdomein.

Doorverwijzen naar Sengers Podotherapie Wijchen via Zorgdomein

Huisartsen die zijn aangesloten vinden in ZorgDomein ons actuele aanbod en relevante informatie voor patiënten. Daarbij wordt vanuit hun Huisartsen Informatiesysteem (HIS) relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein geplaatst en elektronisch verzonden naar Sengers Podotherapie Wijchen. Zo worden wij ook goed geinformeerd.

 

frans peters sengers podtherapeut wijchen
frans peters sengers podtherapeut wijchen
frans peters sengers podtherapeut wijchen
praktijkkeurmerk sengers podotherapie wijchen