Podotherapie Wijchen

Sengers Podotherapie in Wijchen voor iedereen!
frans peters sengers podotherapeut wijchen

Frans Sengers Podotherapie Wijchen

Podotherapeut Frans Peters Sengers gaat op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Sporters kunnen bij Sengers Podotherapie terecht voor deskundige behandeling van blessures en sportgerelateerde klachten. Kindervoeten zijn anders dan volwassen voeten met de daarbij behorende (groei)klachten, wij kijken graag naar hoe het kind weer pijnvrij kan sporten en/of spelen. Wij zetten ook podotherapeutische middelen in als een orthese (siliconen hulpstukje), podotherapeutische zolen (steunzolen/inlays, sportzolen) een nagelbeugel, etc. Wij maken in onderzoek gebruik van Frans zijn specialisatie manuele therapie, echo en shockwave

Wij behandelen voetklachten bij de diabetische en reumatische voet en geven persoonlijk schoenadvies. Frans is zeer deskundig in het maken van aangepaste schoenen voor u. Dit kan een aanpassing zijn in uw eigen schoenen, semi-orthopedische schoenen, slippers of sandalen voor u op maat. Als praktijk in Wijchen zorgen wij er ook voor dat u goede werkschoenen kunt krijgen en daarvoor de juiste steunzolen aangemeten krijgt.

Podotherapie Wijchen algemeen

Circa 70% van de Nederlandse bevolking heeft wel eens te maken met voetklachten of voet-gerelateerde klachten. Een podotherapeut is een paramedisch specialist die personen behandelt met voetklachten of klachten die ontstaan zijn door een afwijking aan de voeten, zoals een afwijkend looppatroon of een afwijkende voetstand. De meeste zorgvragers van een podotherapeut hebben dan ook last van de voeten, enkels, heupen, knieën of rug. In een aantal gevallen ondersteunen podotherapeuten ook zorgvragers met preventieve adviezen en behandelen zij afwijkende teenstanden, huid en nagelaandoeningen die niet door een pedicure of een podoloog behandeld mogen worden.

Type klachten

De podotherapeut heeft een erg breed en gevarieerd zorgaanbod. De meest voorkomende behandelingen die in een praktijk plaatsvinden zijn;

Sengers Podotherapie Wijchen is ook te vinden op www.podotherapeut-info.nl

N

Vergoeding

  • Podotherapie wordt ruimschoots vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.
  • Medisch noodzakelijke voetzorg bij de podotherapeut, voor mensen met diabetes, met een zorgprofiel van 2 of hoger , wordt rechtstreeks vergoed vanuit de basisverzekering. Overige (verzorgende) voetzorg waartoe uzelf niet in staat bent, valt niet onder medisch noodzakelijke zorg.

Vraag ons gerust wat de vergoeding voor u betekent. Wij zoeken het graag voor u uit.

Sengers Podotherapie
Burchtstraat 13a
6602 AP Wijchen
Nederland
 024-6418000 / mobiel 06-51235495
info@sengerspodotherapie.nl
https://sengerspodotherapie.nl/

KvK-nummer: 83743928
BTW nr. : NL862974872B01

Maak route

 

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 AM - 5:30 PM
Woensdag9:00 AM - 5:30 PM
Donderdag9:00 AM - 5:30 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:30 PM
Zaterdag9:00 AM - 2:00 PM

Podotherapie Wijchen

Neem via het onderstaande formulier contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Podotherapie behandeling in Wijchen.

15 + 8 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Harmen Schipper
Harmen Schipper

Just left us a 5 star review

Super goed advies. Eerlijk, duidelijk en met de juiste begrijpelijke uitleg. Direct geholpen. Ik had al 5 weken last aan de binnenkant van mijn hiel. Begonnen 5 weken geleden na een hockeywedstrijd. Na de afgelopen twee weken rust gehad te hebben toch geen echt vermindert resultaat. Dus podotherapeut Frans Sengers gebeld. Vandaag direct geholpen. Uitleg over waar de pijn vandaan komt gekregen. Mijn hockeyschoenen beoordeeld. En uiteraard behandeld en uitleg gekregen hoe ik dit de komende weken zelf kan behandelen. Daarnaast, niet onbelangrijk, gerustgesteld dat ik gewoon kan blijven hockeyen. Frans Top! Bedankt. Grt Harmen Schipper

Ik ben super blij met m’n nieuwe zooltjes, heb veel minder last met lopen van m’n knieën.

Vakkundige behandeling, snelle, vriendelijke service en het resultaat: geen last meer van pijnlijke voeten!

google
Floor
20 februari 2023

Fijn dat ik dezelfde week nog terecht kon! Heel fijn geholpen! Mijn knieklachten kwamen door mijn voeten. Ik draag de steunzolen nu een maand en ik wil niet meer zonder.

google
Nino Andreas
10 februari 2023

Prachtig afgemeten zolen! Aanrader.

google
Isabelle A
4 februari 2023

Goed advies, bij een afspraak kijkt Frans zorgvuldig, ook naar klachten en hij probeert mee te denken en te zoeken naar een oplossing. Mijn sandalen van vorig jaar aangepast naar klachten van nu. Super!

google
Roos Halma
3 februari 2023

Erg fijn en vriendelijk personeel. Toen ik contact opnam, kon ik heel snel al terecht. Na een paar testen kreeg ik gelijk verwijzing naar steunzolen en na een week ze te dragen, voelde ik meteen al verschil. Ze zetten zich echt volledig in op het probleem en zoeken gelijk een oplossing. Zeer fijne ervaring.

google
Gaby Gerritsen
3 februari 2023

Heel fijn en kundig geholpen. Erg blij met mijn zooltjes

google
Hanneke van Gemert
2 februari 2023

Altijd zeer tevreden over zolen en aangepaste zomerslippers met steunzool. Er wordt met je meegedacht en je krijgt goed advies.

Veel vakkennis en goed geholpen. Heel veel plezier van mijn steunzolen in mijn wandelschoenen én skischoenen!

google
R. Schaminée
5 februari 2022

Een erg fijne sfeer en klantvriendelijke service waar de patient voorop staat. Deskundig personeel wat de tijd neemt voor je en de ernst van de zaak goed inziet. Ik ga al tijden naar Frans en voel me altijd erg welkom. Hier word je echt serieus genomen. Een aanrader dus!

google
Bram Dewaal
28 september 2020

Ik heb van Meneer sengers nieuwe zooltjes gekregen want ik kan eigenlijk niet meer hockeyen zoveel pijn deed het. En hockey is mijn lievelings sport. Maar nu ik nieuwe zooltjes in mijn schoenen heb kan ik weer 3 x in de week hockeyen zonder pijn. Nogmasls bedankt. Bram

google
Vincent van Gemen
9 december 2019

Goede zool aangemeten gekregen en een jaar later nog steeds klachtenvrij

google
Wijnand Niessing
25 november 2019

Therapeut Sengers denkt met je mee, en probeert bij jouw persoonlijke omstandigheden passende oplossingen te vinden en deze volgens afspraak uit te voeren.

Hele uitgebreide en zorgvuldige beoordeling voor de Simms classificatie. Frans heeft hele mooie en fantastisch dragende slippers met een voor mijn voet aangepast voetbed gemaakt. Ik ben er heel blij mee!!!

Zeer goed geholpen en nu klachtenvrij!

Heel erg vakkundig.

google
kitty van woezik
15 februari 2019

Zeer deskundig en plezierig advies

google
Joep Peters Sengers
11 september 2018