Podotherapie Wijchen

Sengers Podotherapie in Wijchen voor iedereen!
frans peters sengers podotherapeut wijchen

Frans Sengers Podotherapie Wijchen

Podotherapeut Frans Peters Sengers gaat op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Sporters kunnen bij Sengers Podotherapie terecht voor deskundige behandeling van blessures en sportgerelateerde klachten. Kindervoeten zijn anders dan volwassen voeten met de daarbij behorende (groei)klachten, wij kijken graag naar hoe het kind weer pijnvrij kan sporten en/of spelen. Wij zetten ook podotherapeutische middelen in als een orthese (siliconen hulpstukje), podotherapeutische zolen (steunzolen/inlays, sportzolen) een nagelbeugel, etc. Wij maken in onderzoek gebruik van Frans zijn specialisatie manuele therapie, echo en shockwave

Wij behandelen voetklachten bij de diabetische en reumatische voet en geven persoonlijk schoenadvies. Frans is zeer deskundig in het maken van aangepaste schoenen voor u. Dit kan een aanpassing zijn in uw eigen schoenen, semi-orthopedische schoenen, slippers of sandalen voor u op maat. Als praktijk in Wijchen zorgen wij er ook voor dat u goede werkschoenen kunt krijgen en daarvoor de juiste steunzolen aangemeten krijgt.

Podotherapie Wijchen algemeen

Circa 70% van de Nederlandse bevolking heeft wel eens te maken met voetklachten of voet-gerelateerde klachten. Een podotherapeut is een paramedisch specialist die personen behandelt met voetklachten of klachten die ontstaan zijn door een afwijking aan de voeten, zoals een afwijkend looppatroon of een afwijkende voetstand. De meeste zorgvragers van een podotherapeut hebben dan ook last van de voeten, enkels, heupen, knieën of rug. In een aantal gevallen ondersteunen podotherapeuten ook zorgvragers met preventieve adviezen en behandelen zij afwijkende teenstanden, huid en nagelaandoeningen die niet door een pedicure of een podoloog behandeld mogen worden.

Type klachten

De podotherapeut heeft een erg breed en gevarieerd zorgaanbod. De meest voorkomende behandelingen die in een praktijk plaatsvinden zijn;

Sengers Podotherapie Wijchen is ook te vinden op www.podotherapeut-info.nl

N

Vergoeding

  • Podotherapie wordt ruimschoots vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.
  • Medisch noodzakelijke voetzorg bij de podotherapeut, voor mensen met diabetes, met een zorgprofiel van 2 of hoger , wordt rechtstreeks vergoed vanuit de basisverzekering. Overige (verzorgende) voetzorg waartoe uzelf niet in staat bent, valt niet onder medisch noodzakelijke zorg.

Vraag ons gerust wat de vergoeding voor u betekent. Wij zoeken het graag voor u uit.

Sengers Podotherapie
Burchtstraat 13a
6602 AP Wijchen
Nederland
 024-6418000 / mobiel 06-51235495
info@sengerspodotherapie.nl
https://sengerspodotherapie.nl/

KvK-nummer: 83743928
BTW nr. : NL862974872B01

Maak route

 

MaandagGesloten
Dinsdag9:00 AM - 5:30 PM
Woensdag9:00 AM - 5:30 PM
Donderdag9:00 AM - 5:30 PM
Vrijdag9:00 AM - 5:30 PM
Zaterdag9:00 AM - 2:00 PM

Podotherapie Wijchen

Neem via het onderstaande formulier contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Podotherapie behandeling in Wijchen.

8 + 8 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.